Kevin de Haas

Passie voor Arbeidsontwikkeling & Arbeidsbemiddeling

Waarom doe ik wat ik doe?

Omdat ik het erg leuk vind om mensen en maatschappelijke organisaties sterker te maken. Mensen en organisaties die zich richten op het  bemiddelen, aannemen of ontwikkelen van mensen voor wie werken en leren op de reguliere arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is

Waar ben ik goed in?

Collega’s of opdrachtgevers zeggen bijvoorbeeld over mij:

Jouw brein met allerlei out-of-the box-ideeën is onmisbaar!
Wat mij het meest aan Kevin opvalt is zijn gedrevenheid om resultaten te bereiken die van betekenis zijn èn beklijven.
Ik maak graag gebruik van Kevin's analytische vaardigheden om projecten en processen op hoofdlijnen uit te zetten.
Kevin is een vriendelijke toegankelijke business partner. Kevin weet heel goed te luisteren naar wat ik als klant nodig heb.
Kevin kijkt altijd verder dan zijn neus lang is, bekijkt alles vanuit verschillende invalshoeken en gaat vaak dieper op bepaalde vraagstukken in.
Ja, ik wil graag werken met Kevin de Haas van DOEN organisatie ontwikkeling! 

Waar ben ik minder goed in?

Collega’s of opdrachtgevers zeggen bijvoorbeeld over mij:

Iets minder perfectionistisch, mag wel soms!
Waar creativiteit heerst, is chaos aanwezig. Ben je nou alweer iets vergeten?
Voor jouw droge grappen delen we tegenwoordig, groene, gele of rode kaarten uit.

Kevin privé

Ik woon samen met mijn vriendin Saskia, een hond Timo, (Border Collie) en twee katten, Mo en Minoe, in Sint Michielsgestel. Ik leer en lees graag nieuwe dingen. Als ik iets lees zijn dat eigenlijk altijd studieboeken die gaan over leren en veranderen binnen organisaties. Over psychologie, sociologie, filosofie en sociale complexiteit, maar ook over businessmodellen, communicatie en marketing en verkoop.

Met name intensieve sporten vind ik leuk om te leren. In de afgelopen tien jaar heb ik;

De marathon van Eindhoven gelopen, een aantal obstakelruns gedaan, gebokst en gekickbokst, leren kitesurfen en hoge sprongen maken, Braziliaans Jiu-Jitsu beoefend, op de motor door Europa gereisd, en eind vorig jaar ben ik fanatieker geworden met wielrennen. Op de planning staat om volgend jaar naar Italië te fietsen (vanaf zuid Duitsland).

Ik vind het leuk om nieuwe routes te verkennen. Nieuwe dingen te zien en te ontdekken. En ben creatief in het vormgeven van nieuwe dingen. Ik experimenteer graag en wil écht begrijpen hoe dingen in elkaar zitten.