MBA organisatieverandering in vijf minuten

02 jan MBA organisatieverandering in vijf minuten

Ben je project-  verander- of lijnmanager en heb je te maken met verandering en ontwikkeling binnen jouw organisatie?  Dan is bijgaande bijlage voor jou misschien wel interessant.

Onder de button vind je in een Powerpoint PDF een beschrijving of visuele presentatie van de belangrijkste inzichten en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt tijdens het jaar organisatieverandering en ontwikkeling aan de Open Universiteit. Zo krijg jij een kijkje in de keuken en kun je jouw repertoire verbreden met nieuwe kennis en inzichten op dit vakgebied.

Voordat je verder leest nog even wat achtergrond en context zodat je begrijpt waar de PDF vandaan komt. De presentatie heb ik gebruikt als eindopdracht aan het einde van de opleiding. Afgerond met een 8 trouwens 🙂

Inhoud opleiding: Organisatieverandering en ontwikkeling
Niveau:                    Academisch (20 ec punten)
Thema’s:                 Invloed wetenschap op organisatieverandering en ontwikkeling, tijd en fasering, organisatiediagnose, macht, interventiestijlen en faciliteren.
Docenten:               Prof. Thijs Homan en Msc. Mario Kieft
Duur:                       2017 – 2018 (1 jaar)

Voor meer info kijk op: OVO

Tip: Thijs Homan en Mario Kieft hebben de afgelopen jaren een grootschalig onderzoek gedaan naar organisatieverandering en ontwikkeling binnen binnen gemeenten. De resultaten van dat onderzoek zijn gebundeld en samengevoegd in het boek: De veranderende gemeente. Welke gratis is te verkrijgen via: https://www.aeno.nl/deveranderendegemeente.

Mocht je vragen hebben graag eens van gedachten wisselen, voel je vrij om contact met mij op te nemen.